Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Kaartverkoop voor de Jongens kaatspartij Woensdag 7 augustus 2019

U kunt kaarten voor de Freulepartij op 2 manieren bestellen / kopen:

Bestellen via de website
De kaarten kunnen hieronder in de webshop ingevuld worden en betaald via Ideal. Bij de opmerkingen vult u in welke kaarten u wenst. In week 30 zullen de kaarten worden opgestuurd. Bestellingen kunnen tot en met 1 augustus via de website gedaan worden  (daarna alleen nog bij Warenhuis van der Velde te Wommels).

Bij ‘Warenhuis Van der Velde’ aan ’t Noard 3 te Wommels
Wilt u de kaarten liever in de winkel kopen: dat kan vanaf 22 juli 2019 om 8:00 bij Warenhuis van der Velde. De kaartverkoop in de winkel gaat door tot en met 6 augustus, de dag voor de Freule.

Overige informatie over de kaartverkoop

Wilt u graag zitten? Dan heeft u naast een landkaart ook een bank of tribune kaart nodig.

In 2019 is Tribune C gewijzigd naar kuipstoeltribune, daarnaast is de stoelnummering van tribune B, C en D gewijzigd ten opzichte van voorgaande jaren.

Sponsors, commissieleden en relaties van Keatsferiening Wommels en het Stichtingsbestuur van de Freule hebben de eerste keus van kaarten.

Heeft u kaarten besteld via de website dan worden uw kaarten uitgezocht na de eerste dag van vrije verkoop (22 juli). In week 30 krijgt u deze kaarten toegestuurd via de post. Kaarten welke via de website besteld worden tussen 22 juli en 1 augustus worden in week 31 opgestuurd.

Voor een mindervalide bestaat de mogelijkheid een voorkeur op te geven. Hij/zij kan hierover mailen naar: kaartverkoop@defreulepartij.nl.

 

De online kaartverkoop was mogelijk tot 1 augustus. Er zijn ‘aan de deur’ nog toegangskaarten verkrijgbaar. Voor (overige) vragen over de kaartverkoop: kaartverkoop@defreulepartij.nl

 

 

Tickets

Tickets are not available as this event has passed.