Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Kaartverkoop voor de Jongens kaatspartij Woensdag 8 augustus 2018

U kunt kaarten voor de Freulepartij op 3 manieren bestellen / kopen:

Bestellen via de website
De kaarten kunnen hieronder in de webshop ingevuld worden en betaald via Ideal. Bij de opmerkingen vult u in welke kaarten u wenst. In week 30 zullen de kaarten worden opgestuurd. Bestellingen kunnen tot uiterlijk 3 augustus via de website gedaan worden  (daarna alleen nog bij Warenhuis van der Velde te Wommels).

Bestellen door geld over te maken op rekening van de Freule.
De kaarten kunnen ook besteld worden door het verschuldigde bedrag over te maken op rekening NL79RABO 0372 0068 25 t.n.v. Stichting de Freulepartij Wommels. Vermeld hierbij hoeveel en welke kaarten u wenst en ook uw postcode en huisnummer, zodat de kaarten naar het juiste adres gestuurd kunnen worden. Bestellingen kunnen tot uiterlijk 3 augustus via de rekening gedaan worden  (daarna alleen nog bij Warenhuis van der Velde te Wommels).

Bij ‘Warenhuis Van der Velde’ aan ’t Noard 3 te Wommels.
Wilt u de kaarten liever in de winkel kopen: dat kan vanaf 23 juli 2018 om 8:00 bij Warenhuis van der Velde. De kaartverkoop in de winkel gaat door tot en met 7 augustus, de dag voor de Freule.

Overige informatie over de kaartverkoop.
Wilt u graag zitten? dan heeft u naast een landkaart ook een bank of tribune kaart nodig.
Sponsors, commissieleden en relaties van Keatsferiening Wommels en het Stichtingsbestuur van de Freule hebben de eerste keus van kaarten.

Heeft u kaarten besteld via de website of het bankrekeningnummer, dan worden uw kaarten uitgezocht na de eerste dag van vrije verkoop (23 juli). In week 30 krijgt u deze kaarten toegestuurd via de post. Kaarten welke via de website of het bankrekeningnummer besteld worden tussen 23 juli en 3 augustus worden in week 31 opgestuurd.
Voor een mindervalide bestaat de mogelijkheid een voorkeur op te geven. Hij/zij kan hierover mailen naar: kaartverkoop@defreulepartij.nl

Voor 2018 gelden de volgende prijzen: