Kaartverkoop leden KF Wommels

/Kaartverkoop leden KF Wommels
Kaartverkoop leden KF Wommels 2020-03-13T09:19:58+00:00

Lid van KF Wommels

Als lid van de Keatsferiening Wommels heeft u gratis toegang naar de Freulepartij.

Het is belangrijk dat u geen geld overmaakt naar de bankrekening van de Stichting De Freulepartij. Kaarten kunnen uitsluitend via de website (of Warenhuis Van der Velde) worden gekocht!

Kortingscode en/of lidmaatschapsnummer

Op uw lidmaatschapskaart staat een lidnummer, welke u kunt invoeren voor het bestellen van een zitplaatskaart. Dit nummer is eenmalig te gebruiken en geeft u een korting gelijk aan de entreekaart.

Bij het kopen van kaarten kunt u één of meerdere kortingscodes (is lidmaatschapsnummer) invullen. Door het invullen van deze code, wordt de korting van de gratis toegang als lid van de Keatsferiening, verrekend. Elke kortingscode/lidmaatschapsnummer kan éénmalig worden gebruikt en is daarna ongeldig. Ieder lid, ook de partner, krijgt een uniek lidmaatschapsnummer. Dit lidmaatschaps-nummer staat op de contributiekaart welke u eind april ontvangt.

De leden welke een tribune- of bankkaart hebben gekocht via de website, laten de (geprinte) kaart zien bij de ingang, deze wordt gescand waarna een polsbandje wordt ontvangen.

Alleen toegangskaart

De leden welke geen zitplaats wensen, maar alleen toegang, kunnen hun lidmaatschapskaart meenemen naar de ingang van de Freule. De lidmaatschapskaart wordt gescand, waarna een polsbandje omgedaan wordt. Let op: een lidmaatschapskaart/code welke al gebruikt is via de website, zal bij het scannen aangeven niet meer geldig te zijn.

Kaartverkoop Warenhuis Van der Velde ook mogelijk

Voor het publiek welke geen kaarten kunnen kopen via de website, is het mogelijk om in de winkel van Warenhuis Van der Velde een kaart te kopen. Als lid neem je dan je lidmaatschapsnummer mee naar de winkel.