Kaartverkoop

/Kaartverkoop
Kaartverkoop 2021-04-03T07:44:48+00:00

Kaartverkoop Freulepartij

Vanaf dit jaar kunt u thuis zelf, via de website van De Freulepartij, uw exacte zitplaats uitzoeken en kopen. De kaart ontvangt u na betaling direct in uw e-mailbox en kunt u vervolgens uitprinten of opslaan op uw smartphone. De kaart laat u bij één van de ingangen van het Freuleterrein scannen, waarna u een polsbandje ontvangt. Dit polsbandje is de rest van de dag uw toegangsbewijs. Wel heeft u de kaart gedurende de dag nodig om bij uw zitplaats te komen.

Begin juni start de kaartverkoop.

De definitieve start datum en tijd zullen we tijdig communiceren. Op dat moment zal er een link op deze pagina komen te staan om in de verkoopomgeving te komen. Voor het publiek welke geen kaarten kunnen kopen via de website, is het mogelijk om in de winkel van Warenhuis Van der Velde te Wommels een zitplaats uit te zoeken en te kopen. De verkoop bij Warenhuis Van der Velde start gelijktijdig met de online verkoop via de website. De kaartverkoop via de website en Warenhuis Van der Velde loopt t/m 3 augustus 2020.

Alleen zitplaatsen (inclusief landkaarten) in de voorverkoop

Tribune- of bankkaarten kunt u bestellen via deze pagina (of kopen bij Warenhuis Van Der Velde). De kaart welke u ontvangt is inclusief landkaart/entreekaart. Wenst u alleen een entreekaart (zonder zitplaats), kunt u deze kopen op de Freuledag bij één van de kassa’s.

Prijzen

  • Perk-tribune A € 28,50 incl. Landkaart.
  • Zij-tribune B € 27,50 incl. Landkaart.
  • Opslag-tribune C € 26,50 incl. Landkaart.
  • Zij-tribune D € 21,50 incl. Landkaart.
  • Banken € 17,00 incl. Landkaart.

Prijzen entreekaarten (alleen verkrijgbaar aan de kassa’s tijdens de Freule)

  • Landkaart €9,00
  • Landkaart 12 t/m 16 jaar:€4,00
  • Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang tot het Freuleveld.

Het is belangrijk dat u geen geld overmaakt naar de bankrekening van de Stichting De Freulepartij. Kaarten kunnen uitsluitend via de website (of Warenhuis Van der Velde) worden gekocht!

Bent u lid van Keatsferieniging Wommels, dan gelden andere regels:
Lees meer over kaartverkoop voor KF Wommels leden

Zoals elk jaar hebben sponsors, genodigden en relaties voorrang bij de toewijzing van kaarten. Hierna kunnen leden met een voorkeursrecht een maximaal aantal kaarten bestellen en daarna start de vrije verkoop voor alle andere toeschouwers.

Lees meer over kaartverkoop voor KF Wommels leden