Update Freule zaterdag 19 september

//Update Freule zaterdag 19 september

Update Freule zaterdag 19 september

Nog 16 dagen en we kunnen los met de Freule! Inmiddels staat de opgave voor het deelnemen aan de Freule op zaterdag 19 september open in de wedstrijdagenda op de KNKB site. Bij deze dan ook een oproep aan de verenigingen om jullie partuur alvast op te geven, dit kan tot uiterlijk maandag 14 september 19.00 uur.

Het wordt een Freule zonder publiek maar we willen toch de ouders en/of familieleden van de deelnemende kaatsers uitnodigen om de wedstrijd bij te wonen.

Dit betekent dat iedere deelnemende kaatser 2 mensen mag meenemen tegen betaling van een toegangskaartje a € 5,00 per persoon. We willen de aanmeldingen graag via de verenigingen laten lopen zodat we er op kunnen rekenen dat het familieleden van deelnemende kaatsers betreft.

Werkwijze: i.v.m. de COVID-19 protocollen willen we graag dat de aan de Freule deelnemende verenigingen voor 14 september 19.00 uur de volgende gegevens mailen naar secretaris@defreulepartij.nl :Naam, telefoonnummer en emailadres van de deelnemende kaatsers, coach en aanwezige familieleden.

Iedere vereniging kan dus maximaal 10 personen aanmelden, 3 kaatsers, 1 coach en 6 familieleden.

Op 15 september wordt er naar de deelnemende verenigingen een instructiemail gestuurd met informatie over de toegang en het parkeren. De betaling van de toegangskaartjes dient op zaterdag 19 september contant en gepast voldaan te worden bij de entree.

We hopen op een prachtige Freule dag maar alles vanzelfsprekend onder voorbehoud van de COVID-19 ontwikkelingen.

Bestuur Stichting de Freulepartij Wommels

Door | 2020-09-03T14:01:24+00:00 3 september|Freulepartij|